Γνώμες πελατών

Η αξιοπιστία που έχουμε κερδίσει μέσω των επιτυχημένων συνεργασιών που έχουμε φαίνεται από τις γνώμες των πελατών μας που προέρχονται απ'όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

 

“Έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη συνεργασία με τις παρακάτω λέξεις: Σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια.”
Αλέξανδρος Αλεξιάδης
Director of Operations
“Η eSteps είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Πάντα πρόθυμη στη συνεργασία και επιπλέον διαθέσιμη να μας συμβουλεύει για όλες τις ενέργειες digital marketing που πραγματοποιούμε.”
Έλενα Ζέρβα
Product Manager
" Προτείνω ανεπιφύλακτα την eSteps ως συνεργάτη, με δεδομένο την αξιοπιστία τους, τον επαγγελματισμό τους, την άρτια κατάρτισή τους στο αντικείμενό τους και την προσαρμοστικότητά τους στα οικονομικά δεδομένα της εποχής που διανύουμε'
Μαυρογιάννης Παναγιώτης
Ιδρυτής & Ιδιοκτήτης
“Άριστη συνεργασία, μας βοηθούν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό τομέα που αφορά την αγορά των συστημάτων σκίασης και της εξοικονόμησης ενέργειας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του με τρόπο άκρως επαγγελματικό και αποδοτικό.”
Απόστολος Καρατόλιος
Marketing Manager
“Δείχνοντας μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, βελτίωσαν την δομή του site μας και αύξησαν την επισκεψιμότητα του, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάνω από 80%  κάτι που αύξησε κατακόρυφα της πωλήσεις μας μέσω internet.”
Βαγγέλης Τσιρίκος
Ιδιοκτήτης
“Η επικοινωνία μου μαζί τους ήταν πάντα πολύ καλή και η συνέπεια τους εξαιρετική. Συστήνω την eSteps ως συνεργάτη σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο internet, ανεπιφύλακτα, για την αξιοπιστία τους, και τις πολύ λογικές χρεώσεις τους.”
Elina Zambounis
Owner
“ Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου για τη συνεργασία μου με την eSteps, επαγγελματίες, άρτια καταρτισμένοι και συνεχώς εξελίξιμοι, έφεραν  εις πέρας με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αυτά τα οποία τους προσέλαβα να κάνουν.”
Α.Καλουμενίδης
Ιδιοκτήτης
“Dimitris Kontarakis and his team, keeps my company at the top list of Google, for a long time now. His support to my efforts is unique. Definitely a person and company you can rely on.”
Όλγα Νούκα
Owner
"Η συνεργασία μας με την eSteps ξεκίνησε με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσαν να την ανεβάσουν στην πρώτη θέση των σχετικών αναζητήσεων στην Goggle. Είναι εξαιρετικοί γνώστες του internet marketing. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την προσήλωση και τον επαγγελματισμό του, εγγυώνται την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων"
Σοφία Ζύρμπα
Ιδιοκτήτρια
“Άριστη συνεργασία με κύρια στοιχεία την επαγγελματική προσέγγιση των αναγκών της εταιρίας μας, την μεθοδικότητα στην υλοποίηση των λύσεων που προτάθηκαν και την άψογη επικοινωνία μας.”
Αντώνης Δακτυλίδης
Επιχειρηματίας
“Πρόκειται για μία εταιρία που πληρεί αυστηρά τον όρο αξιοπιστία. Ταχύτατα αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα, επαγγελματισμός, υποδειγματική συνέπεια και προθυμία. Άριστοι συνεργάτες προικισμένοι με άρτια κατάρτιση στον τομέα τους. Κάθε ενέργεια συνεργασίας μαζί τους, αποτελεί ουσιαστική επαγγελματική επένδυση. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.”
Γιάννης Μάντσης
Σκηνοθέτης
" Η εταιρεία eSteps αποτελεί έναν εξαιρετικό συνεργάτη με άριστες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο τους. Οι υπηρεσίες τους είναι απαραίτητες για την ηλεκτρονική προβολή των σύγχρονων επιχειρήσεων. Πάντα διαθέσιμοι να μας βοηθήσουν και να μας λύσουν τις απορίες μας."
Παύλος Νάνος
Ιδιοκτήτης
"Γνώστες του αντικειμένου με άποψη και επαγγελματισμό. Εκπαίδευσαν το προσωπικό μας στο σωστό τρόπο καταχώρησης στο site, ενώ μας έδειξαν ένα νέο τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Τα αποτελέσματα ήρθαν άμεσα και έμειναν."
Χρήστος Πίσσαρης
Ιδιοκτήτης
"Το σεμινάριο ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και επικοδομητικό. Άνοιξε ένας άλλος κόσμος όσον αφορά στην διαχείριση του facebook. Έμαθα πολλά κλειδιά που μπορώ να χρησιμοποιήσω! Ευχαριστώ!"

Μαργαρίτα Γιαννουλάτου
Ιδιοκτήτρια
"Άριστη η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Κονταράκη και την εταιρία eSteps. Είναι γνώστες του αντικειμένου και έτοιμοι να σε βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!"

Ελευθερία Κούνα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
"Η συνεργασία μας με την eSteps υπήρξε καταλύτης στο επιτυχημένο launching της startup επιχείρησης μας. Υπηρεσίες στοχευμένες στις ανάγκες μας, με κατανόηση του αντικειμένου και τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Άμεση επικοινωνία και άριστη συνεννόηση με τον Κον Κονταράκη και τους συνεργάτες του."

Λευτέρης Καχραμάνης
Founder & Partner Ready2Hire.com
"Η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Κονταράκη και την eSteps αποτελεί ουσιαστική επένδυση για την εταιρία μου. Έφεραν άμεσα αποτελέσματα και έφεραν λύσεις που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατόρθωσαν να ανεβάσουν το site μας στις πρώτες θέσεις των σχετικών αναζητήσεων στην google. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα !!!"

Γιώργος Κανελλόπουλος
Ιδιοκτήτης
"I was very reluctant to embark on our SEO project but was from very early days impressed by the results that eSteps brought about. Our website’s ranking on the chosen keywords improved dramatically almost immediately, which is something I did not expect. Their dedication to our objectives, creativity and hard work are impressive and have made eSteps a valuable partner."

Daniella Bikoulis
Ιδιοκτήτρια
"H eSteps μας βοήθησε να βρισκόμαστε στα πρώτα αποτελέσματα της Google σύμφωνα με το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Ήταν πάντα δίπλα μας ούτως ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μας στηρίζουν στο να διατηρήσουμε τις θέσεις μας. Άμεση επικοινωνία, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα. Αναμφίβολα άψογοι συνεργάτες"
Αντώνης Παγουνάς
Ιδιοκτήτης
"Σε έναν χώρο όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και τα ηλεκτρονικά καταστήματα πάρα πολλά ο Κ. Κονταράκης και η eSteps κατάφεραν να μας ανεβάσουν στις πρώτες θέσεις στο Google. Οι άνθρωποι που εργάζονται πίσω από αυτό είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Είναι πλέον συνεργάτες για εμάς. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα."
Χάρης Παπαευθυμίου
Ιδιοκτήτης
Με την eSteps συνεργαζόμαστε δυναμικά στην αρθρογραφία. Μας κέρδισαν οι δημιουργικές ιδέες, ο επαγγελματισμός και η γρήγορη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες μας, «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο blog με εξειδικευμένη αρθρογραφία. Η eSteps μας κέρδισε με τις δημιουργικές ιδέες, τον επαγγελματισμό και την γρήγορη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες μας. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι μέσα από την συνεργασία μας γινόμαστε πάντα καλύτεροι!»   Ευχαριστούμε πολύ!
Δήμητρα Απόδιακου
Marketing & Επικοινωνία
"Συνάντησα τον Δημήτρη Κονταράκη σε ένα σεμινάριο Internet Marketing όπου ήταν εισηγητής και τα όσα ανέφερε με έπεισαν να συνεργαστούμε για την ιντερνετική προώθηση των προϊόντων της EXELIA. To ρεαλιστικό και αξιόπιστο Internet Marketing Plan που μας πρότεινε είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα μέσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που είχαμε θέσει. Ο επαγγελματισμός και η ρεαλιστική προσέγγιση που έχει στη δουλειά του τον καθιστούν ένα σοβαρό και αξιόπιστο συνεργάτη σε θέματα Internet Marketing."
Bύρων Καραγιαννόπουλος
Product Manager Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana Α.Ε
"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας με την eSteps. Μας βοήθησε πολύ να προσεγγίσουμε ένα κοινό συνηθισμένο να αναζητά πληροφορίες μέσω διαδικτύου. Λόγω του αντικειμένου μας, έπρεπε οι αναρτήσεις μας να είναι εκλαϊκευμένες αλλά και επιστημονικά ορθές. Έτσι χρειάστηκε πολλές φορές να συνεργαστούμε και κάθε φορά η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση και αποτελεσματική."        
Κώστας Οικονομόπουλος
Ιδιοκτήτης Κλινική Υπαπαντή Α.Ε.
"Πραγματικά άριστοι στη δουλεία τους .. Διαφήμιση-προώθηση στο διαδίκτυο με τον ασφαλέστερο & γρηγορότερο τρόπο σημαίνει eSteps. Μας βοήθησαν στο να κατανοήσουμε όχι τον τρόπο που δουλεύει το Internet Marketing αλλά τον τρόπο που πρέπει εμείς να δουλεύουμε έτσι ώστε να έχουμε όχι μόνο τον επιθυμητό στόχο αλλά και παραπάνω θετικά αποτελέσματα. Κυρίως όμως τα προϊόντα της εταιρίας μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις τις αναζήτησης."
Κωνσταντίνος Βαδάσης
Operation dpt. Supervisor Grefis Holidays
" Η E-steps είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με εμπειρία, όραμα και υψηλούς στόχους που γνωρίζει πολύ καλά πως θα φτάσει τους πελάτες της σε ένα και μόνο δρόμο, αυτόν της επιτυχίας. Εξαιρετικοί επαγγελματίες, γνώστες της δουλειάς τους, πάντα δίπλα σου για να σε στηρίξουν, να σε συμβουλεύσουν και να σε καθοδηγήσουν σε κάθε επαγγελματικό σου βήμα! "
Νικολέτα Παπαδοπούλου
Ιδιοκτήτρια Κέντρο λογοθεραπείας Νόησις
"Μια πραγματικά σπάνια συνεργασία! Η e-steps "αφουγκράζεται" τις ανάγκες της εταιρίας μας, ενώ ταυτόχρονα, σε διαφημιστικούς όρους, προσπαθεί -και καταφέρνει- να διαβλέπει τις εξελίξεις στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε.  Ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας, να είναι η ικανότητά τους να μας ακούνε προσεκτικά και να προσαρμόζουν τις λύσεις στις δικές μας ανάγκες.  Επιπλέον, η συνέπεια στα συμφωνηθέντα, η γρήγορη υποστήριξη και ότι πάντοτε προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο για εμάς.  Όλα αυτά οδήγησαν σε μια συνεργασία που εκτός του ότι αντέχει στο χρόνο, εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς.  Είμαστε χαρούμενοι που σας γνωρίσαμε!"
Φίλιππος Γαλιάσος
Marketing executive Office Support