Η eSteps συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στα σεμινάρια «Socialize your Business»

  • 7 Μαΐου 2018
  • Blog

Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος των επιτυχημένων σεμιναρίων για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία»!

Μετά την ολοκλήρωση του περσινού κύκλου, η eSteps συμμετέχει και φέτος με σκοπό να συμβάλλει στην ενημέρωση και επιμόρφωση για τον καλύτερο δυνατό τρόπο προώθησης μέσω των social media.

Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Απριλίου στο Αίγιο, με μεγάλη επιτυχία. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού στο σεμινάριο που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας ήταν θερμή.

Η θεματολογία των σεμιναρίων ήταν σχετική με το:

  • Πώς χρησιμοποιείται το Internet Marketing στην ελληνική επιχείρηση το 2018, πώς να κινηθείτε στα Social Media (Facebook, Youtube).
  • Τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook .
  • Πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες Facebook Ads και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος.
  • Γιατί τα social media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία,
  • Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagram και το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εξής:

Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και  Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager από την εταιρεία ContactPigeon.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν.

Ο δεύτερος κύκλος πραγματοποιείται με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, ενώ το σεμινάριο στο Αίγιο είχε  την ευγενική υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α και της Intermediakt.

Προσεχή Σεμινάρια:

Τετάρτη 16 Μαΐου, Ασπρόπυργος και Ελευσίνα

Δευτέρα 4 Ιουνίου, Κιάτο και Μέγαρα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας.

Για τα επόμενα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την online φόρμα στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων https://www.socializeyourbusiness.gr/

Έχεις επιχείρηση; Σε ενδιαφέρει!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Blog Steps Internet Marketing

Σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Internet Marketing. Γραφτείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

 

Internet Marketing

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων με μοντέρνες και αξιόπιστες μεθόδους Internet Marketing.

 

More from our blog

See all posts