Συμμετοχή της eSteps στην ημερίδα {Re}Think Digital 2K18

  • 21 Σεπτεμβρίου 2018
  • Blog

SynAct: Synergies give you the power to Act!

 

Με μεγάλη επιτυχία έληξε η ημερίδα {Re}Think Digital 2K18, στην οποία συμμετείχε η eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο: «Ν. Γερμανός» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, μίλησε για τη σπουδαιότητα και διαμόρφωση στρατηγικής στα digital μέσα (Digital Strategy).

Η ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ από το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Digital Agency Innovation Group, την eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing και άλλους επίλεκτους συνεργάτες. Η θεματολογία αφορούσε την εξωστρέφεια, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την δύναμη της συνέργειας. Η ανταπόκριση των μελών, εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης ήταν αξιοσημείωτη.

Η ημερίδα έγινε με την συμμετοχή  εμπορικών επιμελητηρίων νοτίου Ευρώπης και επικεντρώθηκε στις συνέργειες που μπορούν να δημιουργηθούν μεταξύ των επαγγελματιών της Νοτίου Ευρώπης στην Ψηφιακή εποχή.

Θεματικές ενότητες:

1η Ενότητα: Corporate synergy is the key to success

Ενότητα: Digital marketing platforms and strategies

3η Ενότητα: Share your Creativity

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Blog Steps Internet Marketing

Σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Internet Marketing. Γραφτείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

 

Internet Marketing

Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων με μοντέρνες και αξιόπιστες μεθόδους Internet Marketing.

 

More from our blog

See all posts